Νέα / Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι την επόμενη Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, στις 17.00 μμ, ξεκινάει νέο τμήμα ενηλίκων αρχαρίων μαθητών, με ένα δωρεάν πρώτο μάθημα γνωριμίας.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Τηλ. 2410 251920/ 6976681050
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Hispamundo Ispanika Larissa


Σας ενημερώνουμε ότι αυτή την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στις 18.30, θα ξεκινήσει ο φετινός ΔΩΡΕΑΝ κύκλος γνωριμίας για αρχάριους μαθητές.
Στόχος του κύκλου είναι να πραγματοποιηθεί μια πρώτη επαφή των νέων μαθητών με την ισπανική γλώσσα και την ισπανόφωνη κουλτούρα, τη μεθοδολογία και το προσωπικό του Ινστιτούτου μας, χωρίς περαιτέρω δέσμευση για παρακολούθηση κάποιου εκπαιδευτικού προγράμματος.
Σας περιμένουμε όλους, εδώ, στο Ινστιτούτο της πόλης σας!
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410 251920, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω inbox μηνύματος στο λογαριασμό μας στο Facebook, Hispamundo Ispanika Larissa.

Την ερχόμενη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 19.30, μην χάσετε το εντυπωσιακό αφιέρωμα "Canaima, tierra de leyendas".

HISPAMUNDO © 2022 . All Rights Reserved. Powered by ID