2410 251920, 6985 748673

Οι μαθητές μας

Είναι άτομα, όπως εσείς, που ενδιαφέρονται:

  1. να μάθουν μία διαφορετική γλώσσα, επειδή τους αρέσει σαν άκουσμα και τους ελκύει η κουλτούρα που αντιπροσωπεύει
  2. να αποκτήσουν ένα δίπλωμα, χρήσιμο για το βιογραφικό τους και την ακαδημαϊκή τους κατάρτιση
  3. να συνεννοηθούν ή να διατηρήσουν αλληλογραφία σε επαγγελματικό επίπεδο
  4. να διατηρήσουν την επαφή τους με την ισπανική γλώσσα, έπειτα από την απόκτηση κάποιου πτυχίου
  5. να συμμετέχουν σε ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα που συνδυάζουν τη γλώσσα με τον πολιτισμό
  6. να σπουδάσουν σε κάποιο πανεπιστήμιο της Ισπανίας ή της Λατινικής Αμερικής
  7. να προετοιμαστούν για την εισαγωγή τους στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας κάποιου πανεπιστημίου
  8. να γνωρίσουν όλες τις διαστάσεις της κουλτούρας που συνοδεύει τη γλώσσα που μαθαίνουν

Η εμπειρίες των μαθητών μας

  • Πρόκειται για ένα Ινστιτούτο που εστιάζει στον μαθητή και στοχεύει στην πραγματική εκμάθηση της γλώσσας και όχι μόνο σε απλή προετοιμασία για τις εξετάσεις. Ακόμη, τα βιβλία είναι οργανωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε κομμάτι της θεωρίας να γίνεται κατανοητό και να υπάρχει επανάληψη παλαιοτερων γραμματικών φαινομένων σε συνδυασμό με τα νέα που διδάσκονται. Τέλος, από πολύ νωρίς ο μαθητής μπαίνει στη διαδικασία να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα μέσα από προφορικές ασκήσεις, κάτι που συμβάλλει στην ακόμη περισσότερη τριβή του με τη γλώσσα. Μαρία Τζιόρτζιου
  • Προτείνω το Hispamundo για την πολύ καλή οργάνωση που διαθέτει, τα υπέροχα βιβλία, που μέσα σε μόλις ένα χρόνο σε βοηθούν να μάθεις τη γλώσσα από το μηδέν και να φτάσεις σε πολύ καλό επίπεδο. Τέλος, γιατί οι καθηγητές είναι πάντα εξυπηρετικοί και στη διάθεση σου όταν τους χρειαστείς. Α.Σ
  • Θα πρότεινα το Hispamundo διότι το μάθημα είναι συγκροτημένο, τα βιβλία είναι άρτια δομημένα, με αποτέλεσμα εαν παρακολουθείς στο μάθημα, ο χρόνος που αφιερώνεις στο σπίτι για διάβασμα να είναι συνήθως λίγος. Τέλος, όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στο να διαβάζεις και να υπάρχει ροή στα μαθήματα χωρίς να βαριέσαι. Σοφία Παπαχαραλάμπους
  • Ο τρόπος διδασκαλίας είναι εξαιρετικός και μέσω αυτού μπορείς πραγματικά να μάθεις να επικοινωνείς στα ισπανικά. Επίσης, εκτός της γλώσσας μαθαίνουμε πολλά πράγματα για την κουλτούρα της Ισπανίας και των άλλων ισπανόφωνων χωρών. Αλεξάνδρα Χειμώνα
  • Θα το πρότεινα σίγουρα για τον τρόπο μετάδοσης των μαθημάτων (συχνές επαναλήψεις σε γραμματική και λεξιλόγιο, εξάσκηση προφορικών και γραπτών από πολύ νωρίς). Σοφία Κατσίκα
  • Τα προσεγμένα μαθήματα, το απαιτητικό εκπαιδευτικό υλικό, η αλληλεπίδραση μεταξύ καθηγητών-μαθητών, είναι από τους βασικούς λόγους που είδα μεγάλη πρόοδο και ήδη το έχω προτείνει σε φίλους μου. Π.Μ
  • Επαγγελματισμός, υπεύθυνη και ουσιαστική δουλειά, διασκέδαση, γνωριμίες και πολλή κουλτούρα. Με λίγα λόγια, όλα όσα ψάχνει ένας λάτρης των ξένων γλωσσών. Γ.Β
  • Πολύ ωραία προσέγγιση τόσο της γλώσσας όσο και της κουλτούρας, σε πολύ όμορφους χώρους και με εξαιρετικούς καθηγητές. Θ.Ρ
  • Εκτός από τα μαθήματα που είναι πολύ ωραία και οργανωμένα, πολύ ενδιαφέροντα και καλοστημένα όλα τα event που διοργανώνονται. Β.Κ
  • Η πολύ σωστή οργάνωση της ύλης, η μεθοδικότητα και η μεταδοτικότητα των καθηγητών ήταν για εμένα τα σημαντικότερα στοιχεία που με κέρδισαν από την αρχή. Όλα γίνονται με απόλυτη ισορροπία και χωρίς πολύ διάβασμα είδα μεγάλη πρόοδο πολύ σύντομα. Β.Λ
  • Οι καθηγητές είναι εξαιρετικοί και το ίδιο και τα βιβλία του Ινστιτούτου. Ό,τι χρειάζεται ο κάθε μαθητής! Α.Π
  • Το HISPAMUNDO προσφέρει πολύ περισσότερο από την εκμάθηση της γλώσσας. Είναι ένα κέντρο πολιτισμού μέσα στο οποίο ο μαθητής δεν περιορίζεται στο να μάθει μόνο γραμματική και λεξιλόγιο αλλά αντιθέτως διευρύνει τους ορίζοντες του, γνωρίζει καλό κόσμο και διασκεδάζει εντός και εκτός του μαθήματος με τις πολλές δραστηριότητες που διοργανώνει.
    Ε.Π
  • Για ‘μένα η εμπειρία μου στο Ινστιτούτο ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό καθώς είδα μια πολύ διαφορετική προσέγγιση εκμάθησης της γλώσσας, όπως πιστεύω θα έπρεπε να γίνεται με κάθε γλώσσα. Εδώ ο μαθητής αποκτά πολλές εμπειρίες μαθαίνοντας πάνω απ’όλα με σωστό και πειθαρχημένο τρόπο τη γλώσσα.
    Ανασ. Κ.
  • Δεν θα ήθελα να επικεντρωθώ μόνο στο επίπεδο προετοιμασίας και εκμάθησης της γλώσσας που είναι πολύ υψηλό, αλλά κυρίως στο στοιχείο που κάνει το HISPAMUNDO ξεχωριστό. Αυτό είναι οι δραστηριότητες και τα πολύ όμορφα σεμινάρια που πλαισιώνουν όλα τ’άλλα και κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο όλη τη χρονιά.Προσωπικά περίμενα τις Παρασκευές με ανυπομονησία για να παρακολουθήσω τα εκπληκτικά αφιερώματα και τα σεμινάρια που διοργάνωναν οι καθηγητές του Ινστιτούτου.
    Νικόλαος Γ.
  • Θα πρότεινα το HISPAMUNDO για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο οι καθηγητές περνάνε τις γνώσεις τους στους μαθητές, τα πολύ οργανωμένα βιβλία που γράφουν οι ίδιοι οι καθηγητές, τις δραστηριότητες εντός και εκτός μαθήματος και τέλος την πολύ σωστή προετοιμασία για την απόκτηση ενός πτυχίου.
    Μαρία Α.
  • Ένας από τους βασικότερους λόγους που θα πρότεινα το HISPAMUNDO είναι τα βιβλία. Με αυτά τα βιβλία πιστεύω ότι ακόμα και σε έναν μαθητή που δεν ασχολείται πολύ,του μένουν πολλά πράγματα. Επίσης, το διάβασμα είναι ευχάριστο και πολύ οργανωμένο. Τέλος, το διδακτικό προσωπικό είναι πολύ καλά καταρτισμένο και κάθε εβδομάδα διοργανώνει πολύ ωραία πολιτιστικά αφιερώματα και σεμινάρια.
    Άνθη Τσόγκα
  • Θα πρότεινα το HISPAMUNDO για την οργάνωση και το πλάνο που διαθέτει για την κάλυψη των διδακτικών στόχων. Επίσης, για τον επαγγελματισμό, το ευχάριστο περιβάλλον και την οικογενειακή ατμόσφαιρα που προσφέρει στους μαθητές του.
    Δημήτριος Καφφές
  • Ο λόγος για τον οποίο θα πρότεινα το HISPAMUNDO  είναι ότι όλοι οι καθηγητές έχουν πολύ μεράκι στη δουλειά τους και σε βοηθάνε όταν έχεις κάποιο πρόβλημα αλλά κυρίως τα εξηγούν όλα  πολύ αναλυτικά και τα κάνουν κατανοητά με κάποιες έξυπνες, γρήγορες και εύκολες πρακτικές μεθόδους.Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά!
    Παναγιώτης Σπυρόπουλος
  • Θα πρότεινα το HISPAMUNDO γιατί αυτά τα τρία χρόνια, κυρίως τον τελευταίο, ο οποίος ήταν και ο αγαπημένος μου, ήταν άπειρες οι εμπειρίες που πήρα μαζί μου, έμαθα πάρα πολλά πράγματα για την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα και απέκτησα πολύ καλούς καινούργιους φίλους.
    Άντρια Αβραμούδη
  • Η διδασκαλία στο HISPAMUNDO είναι κάτι πολύ παραπάνω από απλή εκμάθηση της γλώσσας. Η μελέτη της γλώσσας σε συνδυασμό με τις εβδομαδιαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε ταξιδεύουν στην καρδιά της ισπανικής κουλτούρας.Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ζεστή και υπάρχει μεγάλη αγάπη για τη γλώσσα και πολύ καλή καθοδήγηση και προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα.
    Ειρήνη Συκιώτη
  • Είναι ενα πολύ ευχάριστο περιβάλλον με καταπληκτικούς καθηγητές, οι οποίοι με τις δραστηριότητες που κάνουμε, καταφέρνουν να κάνουν το μάθημα πιο ενδιαφέρον και πιο επικοδομητικό.
    Κωνσταντίνα Πιτσούνη
  • Προτείνω το HISPAMUNDO ανεπιφύλακτα, κυρίως γιατί οι καθηγητές δίνουν ψυχή σε αυτό που κάνουν, αγαπάνε πραγματικά τη δουλειά τους και αυτό φαίνεται. ¡Los profesores de nuestro corazón! Muchas gracias, profes.
    Αικατερίνη Ευθυμιάδου
  • Προτείνω το HISPAMUNDO για τη μεθοδική δουλειά, τον προγραμματισμό, τη σωστή τήρηση του προγράμματος, τα βιβλία και τη στοχευμένη προετοιμασία για τα πτυχία. Τέλος, το σημαντικότερο είναι η σωστή νοοτροπία στην όλη διαδικασία, δηλαδή, η πραγματική εκμάθηση της γλώσσας, όχι μόνο σε επίπεδο απλής γνώσης και ομιλίας, αλλά και γνώσεις σχετικά με κουλτούρα, γαστρονομία, νοοτροπίες λαών και διαφόρων μερών του ισπανόφωνου κόσμου.
    Βασίλειος Χατζητούρνος
  • Οι καθηγητές είναι άψογοι. Μέσα στην τάξη γίνεται πολύ καλή δουλειά, με ευχάριστο και καθόλου βαρετό τρόπο.
    Αθηνά Zιώγκα
  • Γιατί οι καθηγητές κάνουν εξαιρετική δουλειά και αγαπάνε αυτό που κάνουν. Όλες οι δραστηριότητες φέτος ήταν μοναδικές!!!
    Δέσποινα Παπαχατζή
  • Θα το πρότεινα για την πλούσια διδακτική ύλη, τη συνέπεια και την υπεθυνότητα των καθηγητών.
    Θεανώ Δοξαρά
  • Κατ’αρχάς, θα πρότεινα το Hispamundo ανεπιφύλακτα γιατί είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο κέντρο, με πολύ καλούς και καταρτισμένους καθηγητές. Αλλά πάνω απ’όλα, θα το πρότεινα γιατί η ισπανική γλώσσα διδάσκεται μέσα από την κουλτούρα και τη διασκέδαση.
    Ζωή Λιόλιου
  • Δεν είναι ένα απλό φροντιστήριο, στο οποίο θα βαρεθείς να κάνεις μάθημα ή να έρχεσαι. Πάντα έρχεσαι με όρεξη και ξέρεις ότι κάθε φορά θα γίνει κάτι καλό και διαφορετικό.
    Βασιλική Κουκουλιάτρα
  • Προτείνω το Ινστιτούτο γιατί με βοήθησε πολύ να βελτιωθώ σε μια γλώσσα που μου αρέσει πολύ και είμαι σίγουρη ότι αν κάποιος θέλει να βρει κάποιο κέντρο ή φροντιστήριο για μάθει Ισπανικά, που να του προσφέρει το καλύτερο δυνατό και να δίνει γνώσεις σχετικά με την κουλτούρα, δεν χρειάζεται να ψάξει αλλού.
    Φωτεινή Κριτσωτάκη
  • Θα πρότεινα το Ινστιτούτο γιατί μέχρι και σήμερα δεν έχω συναντήσει, από κάθε άποψη, κάποιο άλλο κέντρο αντάξιο του.
    Βασίλειος Σιμσιρής
  • Θα πρότεινα το Hispamundo γιατί έμαθα πολύ γρήγορα τη γλώσσα, γιατί το διδακτικό προσωπικό κάνει τη δουλειά του πολύ καλά και τέλος επειδή γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που θα κρατήσω κοντά μου για πάντα.
    Σωτηρία Παπαδοπούλου
  • Προτείνω το Hispamundo γιατί είναι ένα Ινστιτούτο πολύ καλά οργανωμένο, με έμπειρους και ευχάριστους καθηγητές, καθώς επίσης και με μεγάλη ποικιλία πολιτιστικών δραστηριοτήτων.Το μόνο σίγουρο είναι ότι μαθαίνεις σωστά και ταυτόχρονα διασκεδαστικά τη γλώσσα. 
    Αλέξανδρος Παπακώστας
  • Έχω την εντύπωση ότι πραγματικά  το Ινστιτούτο κάνει εξαιρετική δουλειά που δύσκολα βρίσκεις αλλού.
    Γαρυφαλλένια Τσινοπούλου
  • Θα πρότεινα το Hispamundo λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται αλλά και του φιλικού περιβάλλοντος.
    Εβελίνα Χώτου
  • Το έμψυχο δυναμικό προσφέρει και αποπνέει πάντοτε θετικό κλίμα και ζεστασιά, ενώ ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να σε βάζει σε κλίμα ”español´´ και να μεταμορφώνει αυτές τις ώρες της εβδομάδας σε ενα ταξίδι στον ισπανόφωνο κόσμο.Όσον αφορά τον καθηγητή μου, κύριο Ε. Ρούντο, όντας από τα πιο υπεύθυνα άτομα και επαγγελματίες – όχι μόνο του χώρου, αλλά εν γένει- και παρατηρώντας την προσήλωση του στην εκπαιδευτική διαδικασία, συντονισμό, όπως και την έκδοση προσωπικών μαθητικών εγχειριδίων με έμφαση στις δυσκολίες των ελλήνων μαθητών, θα τον βαθμολογούσα με άριστα. Προτείνω το Ινστιτούτο γιατί εκτός από τις γνώσεις αυτές καθαυτές, λάτρεψα από την πρώτη στιγμή την ωριμότητα των καθηγητών και το γεγονός ότι δεν προσπαθούν να ”πουλήσουν” αυτό που κάνουν. Τέλος, θα βαθμολογούσα με άριστα το επίπεδο προετοιμασίας που μου παρείχε το διδακτικό προσωπικό, καθότι οι καθηγητές εστιάζουν στα σημαντικότερα σημεία (επιμονή,υπομονή, συνεχή προσπάθεια, πίστη στο στόχο, ρεαλιστική αξιολόγηση επιπέδου των μαθητών, σαφείς οδηγίες, συνεχές feedback και βοήθεια).
    Αθανάσιος Καρασίμος
  • Προτείνω το Ινστιτούτο για τις σημαντικές διαφορές που έχει με κάθε άλλο κέντρο/φροντιστήριο. Κατά τη γνώμη μου είναι μακράν το καλύτερο κέντρο της Λάρισας και ίσως όλης της Ελλάδας, χωρίς να αναφέρομαι μόνο στις επιτυχίες στα πτυχία που ούτως ή άλλως υπάρχουν.
    Άννα Κουτσαυτούλη
  • Το προτείνω γιατί δεν λειτουργεί σαν απλό φροντιστήριο, αλλά σαν ένας χώρος από τον οποίο μπορείς να πάρεις πολλά ερεθίσματα για την ισπανική γλώσσα και κουλτούρα.
    Εύη Φουρκιώτη
  • Θα το πρότεινα για αμέτρητους λόγους οι οποίοι θα γέμιζαν σελίδες. Συνοπτικά και μ’ένα σχόλιο μόνο: Για την υγιή νοοτροπία σχετικά με τη διδασκαλία της ξένης γλώσσας και για το ζεστό, οικείο και ευχάριστο περιβάλλον που υπάρχει.
    Νάγια Ζέρβα
  • Το προτείνω γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ οργανωμένο, με εξαιρετικό προσωπικό, απίστευτες εκδηλώσεις και σε κάνει να αγαπήσεις τη γλώσσα και να θέλεις να μάθεις τα πάντα για την κουλτούρα των ισπανόφωνων λαών!!!
    Θάλεια Πετμεζά
  • Προτείνω Hispamundo για τη μέθοδο διδασκαλίας, τα βιβλία και τους καθηγητές του. Απλά καταπληκτικό!
    Ρ.Μ
  • Προτείνω το Hispamundo γιατί θεωρώ ότι μαθαίνεις τη γλώσσα εμπεριστατωμένα και ουσιαστικά, χωρίς να χάνεται χρόνος και να γίνεται πρόχειρη δουλειά.
    Κατερίνα Αγγελάκη
  • Είναι ένα εναλλακτικό και μη τυποποιημένο κέντρο εκμάθησης ξένης γλώσσας.
    Βάσια Μπατρακούλη
  • Το Hispamundo είναι ένα κέντρο με γνώση, εμπειρία και οι καθηγητές του αποτελούν πρότυπο για την εκπαίδευση. Είναι όλοι τους εξαιρετικοί. Απλά η καλύτερη επιλογή!!!
    Ναταλία Ευσταθίου
  • Ένα απίστευτα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον που σε ενθαρρύνει για το στόχο σου με πολλή βοήθεια και μεράκι.
    Ελένη Νασίκα
  • Διότι δεν προετοιμάζεσαι απλά και μόνο για εξετάσεις, αλλά επιπλέον παίρνεις το κατάλληλο υπόβαθρο ώστε να μάθεις να σκέφτεσαι και να μιλάς σαν ισπανόφωνος.
    Κώστας Μπαλιακούτας
  • Φιλικό περιβάλλον και μεθοδική δουλειά. ‘Ο,τι χρειάζεσαι για να μαθεις σωστά τη γλώσσα.
    Σωτήρης Παπαδόπουλος
  • Γίνεται πολύ υπεύθυνη δουλειά και θα το πρότεινα σε όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά με αυτή τη γλώσσα.
    Άρης Τρουπής
  • Είναι ένα πολύ προσιτό, απ’όλες τις απόψεις, κέντρο, οι καθηγητές σε προσέχουν ιδιαίτερα και διοργανώνει πολύ ωραίες πολιτιστικές δραστηριότητες εκτός μαθήματος.
    Βασιλική Μπαχτσέ
  • Θα το πρότεινα γιατί μπορεί να σε κάνει να μάθεις τη γλώσσα σε βάθος, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ ευχάριστο τρόπο.
    Χριστίνα Κόλλα
  • Είναι πολύ ευχάριστος ο τρόπος διδασκαλίας. Με τα παιχνίδια, τα βίντεο, τη μουσική και πολλές άλλες δραστηριότητες μπορείς να μάθεις τα πάντα πιο εύκολα. Οι καθηγητές είναι άψογοι στη δουλειά τους και πολύ κοντά πάντα στους μαθητές.
    Βασιλική Μαραμή
  • Πάρα πολύ καλή οργάνωση των γνώσεων μέσω των βιβλίων του HISPAMUNDO. Πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Πολύ ευχάριστο και και καταρτισμένο προσωπικό.
    Κρέων Παπαθανασίου
  • Θα το πρότεινα για τον επαγγελματισμό, την κατάρτιση και το ενδιαφέρον των καθηγητών. Άμεση ανταπόκριση, επικοινωνία και ειλικρίνεια.
    Αικατερίνη Σταυροπούλου
  • Είναι ένα περιβάλλον που σου δίνει τα κίνητρα να μην μετανιώνεις για την επιλογή που έκανες να μάθεις αυτή τη γλώσσα. Σε κάθε μάθημα ενθουσιάζεσαι με αυτό που έμαθες.
    Αποστολία Μπζιώτα
  • Η γνώση που αποκτά κανείς στο HISPAMUNDO είναι πραγματικά η καλύτερη επένδυση κόπου, χρόνου και χρημάτων.
    Βικτωρια Καπετάνου
  • Θα πρότεινα το HISPAMUNDO για την υπεύθυνη δουλειά που γίνεται και για τον ευχάριστο τρόπο που διεξάγεται το μάθημα.
    Θάνος Χριστάνας
  • Η εκμάθηση της γλώσσας γίνεται μέσω πολλών δραστηριοτήτων, το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο και όσον αφορά την προετοιμασία για τις εξετάσεις είναι υποδειγματική.
    Σ.Μ
  • Η δουλειά που γίνεται είναι άμεση, έχει αποτελέσματα ακόμη και αν δε διαβάζει κάποιος πολύ. Το κλίμα είναι ευχάριστο, τα μαθήματα επαρκή και το διδακτικό προσωπικό δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό.
    Κατερίνα Τσάτσου
  • Οργανωμένο μάθημα, σωστή προετοιμασία και δεν χάνεται χρόνος άσκοπα κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
    Αγγελική Κοκκάλα
  • Θα πρότεινα το HISPAMUNDO γιατί παρέχει απίστευτη οργάνωση και επαγγελματισμό στα μαθήματα του.
    Χριστόφορος Κ.
  • Μου άρεσε η φιλοσοφία των εκπαιδευτικών, που εστιάζουν στην σωστή εκμάθηση της γλώσσας και όχι μονάχα στην απόκτηση ενός πτυχίου. Τα μαθήματα είναι πολύ ευχάριστα και επιπλέον από πλευράς εκπαιδευτικών υπάρχει πολύ καλή οργάνωση στο θέμα της διδασκαλίας, των βιβλίων κτλ.        Ε.Π
  • Θα πρότεινα το HISPAMUNDO γιατί α)  εδώ και κάποιους μήνες προτιμώ να ακούω και να μιλώ ισπανικά παρά κάποια άλλη γλώσσα, β)  μου έμαθε να αγαπώ την γλώσσα και να την χρησιμοποιώ σωστά, γ)  κάθε φορά που έχω μάθημα χαίρομαι, ξέροντας ότι θα περάσω καλά και  δ) γνώρισα αξιόλογα άτομα.
    Σωτηρία Κουτσονάκου
  • Το προτείνω ανεπιφύλακτα για τον πρωτοριακό τρόπο διδασκαλίας και τις πολιτιστικές δραστηριότητες.
    Νένα Κοκκινίδη
  • Είναι το ιδανικό για τμήματα ενηλίκων καθώς μαθαίνεις πολλά, εύκολα και ευχάριστα μέσα στο μάθημα χωρίς πολλή δουλειά για το σπίτι, σωστή οργάνωση, δομή και αξιοπιστία.
    Τ. Ε
  • Η μέθοδος και η διαδικασία εκμάθησης της γλώσσας είναι μοναδικές.
    Ιωάννα Ιωάννου
  • Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά. Το βιβλίο του Β2 είναι πραγματικά θησαυρός γνώσεων της ισπανικής γλώσσας. Ο μαθητής έρχεται σε επαφή, όχι μόνο με την γλώσσα, αλλά και με την κουλτούρα.
    Στέλιος Γκιρμπάτσης
  • Το προτείνω για την εμπειρία, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό των καθηγητών αλλά και για το καλό επίπεδο των μαθητών του.
    Δημήτριος Πανδρεμμένος
  • Μαθαίνεις πολλά, χρήσιμα, ενδιαφέροντα πράγματα με διαφορετικούς τρόπους. Έτσι το ενδιαφέρον δεν φεύγει και δεν βαριέσαι ποτέ. Το να μην βαριέσαι σε κάτι που λέγεται μάθημα, πιστεύω πως είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα.
    Κωνσταντίνα Κ.
  • Το Hispamundo ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την οργάνωση του. Η καλύτερη επιλογή για να μάθεις Ισπανικά. Με τη σωστή μέθοδο και καθοδήγηση του διδακτικού προσωπικού έμαθα σε σύντομο χρονικό διάστημα τόσα πολλά πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμουν. Gracias chicos.
    Θωμάς Κυπαρίσσης
  • Άριστο διδακτικό προσωπικό-ευχάριστο περιβάλλον-ελευθερία και ευελιξία προγράμματος.
    Ελένη Χατζήνα
  • Υπάρχει φιλικό κλίμα ανάμεσα σε μαθητές και καθηγητές και πλήρης υποστήριξη σε ό,τι χρειάζεται κάποιος.
    Ηρώ
  • Γίνεται δουλειά μέ πρόγραμμα, οργάνωση, αρχή και τέλος.
    Χ.Ζ
  • Άριστος τρόπος εκμάθησης μέσω σωστά επιλεγμένων δραστηριοτήτων και σωστά οργανωμένου τρόπου διδασκαλίας με ταυτόχρονη χρήση οπτικοακουστικών μέσων.
    Νίκος Λαζογιάννης
  • Το προτείνω ως ένα κέντρο με πολύ καλή μέθοδο εκμάθησης της γλώσσας και της κουλτούρας.
    Νίκος Νάτσιος
  • Στο Hispamundo μαθαίνεις χωρίς να βαριέσαι ποτέ και δεν μαθαίνεις μόνο την ισπανική γλώσσα, αλλά και στοιχεία της κουλτούρας.
    Κωνσταντίνα Κρεατσούλη
  • Εάν αγαπάς την ισπανική γλώσσα και θές να την μάθεις σε βάθος, το Hispamundo είναι η σωστή επιλογή!
    Γιώργος Γουλιδάκης
  • Για να καταλάβεις την διαφορά που υπάρχει στο HISPAMUNDO  πρέπει να δοκιμάσεις τα μαθήματα. Εμένα μου το πρότεινε φίλη μου και όντως είχε δίκιο. Είναι ξεχωριστή εμπειρία γιατί τα συνδυάζει όλα….μαθήματα, πολιτιστικές δραστηριότητες, ταξίδια και πολλά άλλα. Muchísimas gracias, chicos.
    Ελένη Π.
  • Μέσα από το HISPAMUNDO απέκτησα το πτυχίο του επιπέδου Β2 και έκανα πολλούς φίλους.
    Νίκος
  •  Το HISPAMUNDO μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω μια δεύτερη γλώσσα με διαφορετικό και πιο ευχάριστο τρόπο από αυτόν με τον οποίο δουλεύουν συνήθως τα φροντιστήρια. Οι καθηγητές του είναι απόλυτα επαγγελματίες και ενδιαφέρονται για τους μαθητές τους.
    Φ. Τ
  • Παρακολουθούσα μαθήματα στο HISPAMUNDO για ένα χρόνο. Το κλίμα ήταν υπέροχο και οι σχέσεις διδασκόντων και μαθητών επίσης υπέροχες και φιλικές. Καλή συνέχεια HISPAMUNDO!!!
    Ελευθέριος Τσιμπλιαρας
  • Τα Ισπανικά είναι μια υπέροχη γλώσσα που αξίζει να τη μάθει κανείς σωστά. Γι’αυτό ακριβώς υπάρχει το HISPAMUNDO.
    Βάγιος Κουλιόπουλος
  • Το HISPAMUNDO είναι ένα φροντιστήριο με ευχάριστο περιβάλλον που σε βοηθάει να μάθεις όχι μόνο τη γλώσσα των ισπανικών αλλά και την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των χωρών που μιλιέται.
    Aλεξία Παπαγεωργίου
  • 16 χρονών με SUPERIOR; Πράγματι, με την σωστή καθοδήγηση από το διδακτικό προσωπικό του HISPAMUNDO. Muchas gracias a mis profesores.
    Τίνα Τζιαστούδη
  • Κάτι που χρειαζόταν η Λάρισα.
    Αικατερίνη Λάππα
  • Στο HISPAMUNDO οι καθηγητές νοιάζονται πραγματικα για τους μαθητές τους
    Χρήστος Παπαδημητρίου

Pin It on Pinterest