2410 251920, 6985 748673

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Στο HISPAMUNDO θα σας βοηθήσουμε με σύγχρονες μεθόδους και συστηματική δουλειά να:

  • αποκτήσετε τα  Διπλώματα A1, A2,  B1, B2, C1, C2 που διοργανώνει παγκοσμίως ως επίσημος φορέας  το INSTITUTO CERVANTES.
  • αποκτήσετε το δίπλωμα SIELE, που δημιούργησε το Instituto Cervantes (IC), το Πανεπιστήμιο Nacional Autónoma de México (UNAM), το Πανεπιστήμιο της Salamanca (USAL) και το Πανεπιστήμιο του Buenos Aires (UBA).
  • αποκτήσετε το Κρατικο Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (επίπεδα A1+A2, Β1+Β2 και Γ1+Γ2).
  • εισαχθείτε επιτυχώς  στη σχολή της αρεσκείας σας σε  πανεπιστήμια ισπανόφωνων χωρών.
  • εισαχθείτε επιτυχώς στα Τμήματα Ισπανικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Μετάφρασης και Διερμηνείας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Στόχος του Ινστιτούτου μας είναι οι μαθητές μας να φθάνουν στο υψηλότερο επίπεδο γνώσεων και επιδόσεων στις εξετάσεις στις οποίες συμμετέχουν. Ως εκ τούτου η πλειοψηφία επιλέγει τις εξετάσεις για τα διπλώματα του INSTITUTO CERVANTES, τα οποία είναι παγκοσμίου κύρους και αναγνώρισης αλλά και παράλληλα αποτελούν την μεγαλύτερη πρόκληση για τον καλά προετοιμασμένο μαθητή και το διδακτικό προσωπικό που έχει αναλάβει την προετοιμασία του. Στο HISPAMUNDO οι καθηγητές και οι μαθητές δεν μένουν στην μετριότητα αλλά αντιθέτως θέτουν υψηλούς στόχους τους οποίους πραγματοποιούν μέσα από συστηματική και μεθοδική δουλειά.

Ο βαθμός δυσκολίας των διπλωμάτων του INSTITUTO CERVANTES  θεωρείται και παρουσιάζεται λανθασμένα από πολλούς ως μεγαλύτερος από αυτόν του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ. Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε φορέας εξυπηρετεί διαφορετικούς σκοπούς και η μορφή της εξέτασης και βαθμολόγησης των δοκιμασιών είναι διαφορετική. Στην ουσία η πιο αντιπροσωπευτική απεικόνιση του επιπέδου στο οποίο έχει εξεταστεί κάποιος πραγματοποιείται μέσω των διπλωμάτων του INSTITUTO CERVANTES που αναγνωρίζονται όχι μόνο σε πανελλήνια, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα. Συνεπώς, το πιο φυσιολογικό είναι να επιδιώκουν οι υποψήφιοι πρωτίστως ένα παγκοσμίως επίσημα αναγνωρισμένο δίπλωμα (όπως γίνεται και στα Αγγλικά με τα πτυχία του Cambridge, κτλ.) και έπειτα μια δεύτερη εναλλακτική λύση μέσω κάποιο άλλου φορέα.

Στο HISPAMUNDO φροντίζουμε να ενημερώνουμε σωστά τους μαθητές μας σχετικά με την δομή των εξετάσεων και την σημασία του κάθε διπλώματος και τους προετοιμάζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε βαθμό δυσκολίας.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ

DELE:Μάιος (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα-Λάρισα)/Ιούλιος (Αθήνα)/Οκτώβριος (Αθήνα)/ Νοέμβριος (Αθήνα-Θεσσαλονίκη)/Απρίλιος (Αθήνα, εκτός αν συμπίπτει με τις ημερομηνίες της Μ.Εβδομάδας)

SIELE: Ο υποψήφιος μπορεί να κλείσει ραντεβού στο εξεταστικό κέντρο που προτιμά τις προσφερόμενες ημέρες και ώρες. Επίσης, μπορεί να επιλέξει να κάνει ολόκληρο το διαγώνισμα ή μερικές από τις δοκιμασίες.

ΚΠΓ: Μάιος και Νοέμβριος ή Δεκέμβριος

Pin It on Pinterest