2410 251920, 6985 748673

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΩΝ

31 Δεκ. 2015

ΤΩΡΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ OLÉ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Α1/Α2/Β1/Β2!!!

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αναβάθμιση των εγχειριδίων του για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1, Β2. Από το 2008 έως και σήμερα, οι σπουδαστές του Ινστιτούτου είχαν την ευκαιρία να διδάσκονται την ύλη των παραπάνω επιπέδων με την υποστήριξη των εγχειριδίων της σειράς OLÉ, η οποία δημιουργήθηκε από το διδακτικό προσωπικό του Ινστιτούτου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014, πλέον, η συγκεκριμένη σειρά ανανεώνεται ολοκληρωτικά, αντικαθιστά οποιοδήποτε προηγούμενο εγχειρίδιο και τα βιβλία αποκτούν την οριστική τους μορφή, καθιστώντας το έργο των σπουδαστών αισθητά πιο εύκολο στη διαδικασία εκμάθησης της ισπανικής γλώσσας. Για το κάθε επίπεδο θα υπάρχουν πλέον δύο βιβλία, το βιβλίο του μαθητή και το βιβλίο υποστήριξης. Η σειρά OLÉ, που θα ολοκληρωθεί στο κοντινό μέλλον με τη συγγραφή των βιβλίων για τα επίπεδα Γ1 και Γ2, αποτελεί το απόλυτο εργαλείο στα χέρια των μαθητών, καθώς οργανώνει την ύλη με τέτοιο τρόπο ώστε οι μαθητές να εξοικονομούν χρόνο προσωπικής μελέτης και να μαθαίνουν πιο αποτελεσματικά το λεξιλόγιο του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται.

Η ύλη παρουσιάζεται με θεματική κατηγοριοποίηση των γραμματικών φαινομένων και του λεξιλογίου, υποστηρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό ασκήσεων γραμματικής και λεξιλογίου και περιλαμβάνει θεματολογία εκθέσεων, οπτικοακουστικές δραστηριότητες, ασκήσεις κατανόησης κειμένων, προφορικές ασκήσεις και πολλαπλά τεστ αξιολόγησης στο τέλος κάθε ενότητας.

Τη συγγραφή, επιμέλεια και σχεδιασμό της νέας σειράς OLÉ έχει αναλάβει εξολοκλήρου ο καθηγητής του Ινστιτούτου, κ. Ευάγγελος Ρούντος, ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του στη διδασκαλία των Ισπανικών, αφού έλαβε υπόψη τις μαθησιακές δυσκολίες και ανάγκες του Έλληνα μαθητή, δημιούργησε το κατάλληλο εγχειρίδιο που επιτρέπει τη γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας μέσω πολλών δραστηριοτήτων καθιστώντας έτσι το μάθημα μια ευχάριστη και ουσιαστική διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διδακτικές ενότητες είναι εμπλουτισμένες με στοιχεία της επικαιρότητας και της κουλτούρας των ισπανόφωνων χωρών, γεγονός που δίνει μία ξεχωριστή απόχρωση στη διεξαγωγή του κάθε μαθήματος. Η σειρά OLÉ αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των σπουδαστών του Ινστιτούτου και δεν διατίθεται για εμπορικούς λόγους.

Τέλος, η διεύθυνση καλεί ανοιχτά το κοινό που θέλει να ενημερωθεί πιο λεπτομερώς για τον τρόπο χρήσης τους στα μαθήματα και να διαπιστώσει από κοντά την αυθεντικότητα των εγχειριδίων, ανα πάσα στιγμή.

Pin It on Pinterest