2410 251920, 6985 748673

ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

27 Αυγ. 2018

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ‘’HISPAMUNDO’’ έχει καθιερώσει εδώ και δύο χρόνια την εισαγωγή νέων επιλογών και υπηρεσιών για όλους τους μαθητές του.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα υποτροφιών εμπλουτίζεται με υποτροφίες εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους μαθητές του στην Ισπανία (σε κέντρα ισπανικής γλώσσας ή πανεπιστήμια με τα οποία συνεργάζεται το Ινστιτούτο) αλλά και εδώ, στις εγκαταστάσεις του, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Επίσης, ιδρύεται η μαθητική εφημερίδα OLÉ, στην οποία οι ίδιοι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να γράφουν άρθρα εξασκώντας τη γλώσσα και εφαρμόζοντας τις γνώσεις τους. Επιπλέον, εισάγονται δωρεάν θεματικά εργαστήρια γνωριμίας με τη γλώσσα για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, διαγωνισμοί παραγωγής γραπτού λόγου (αφηγήσεις, ιστορίες, μικρά μυθιστορήματα) για όλους τους μαθητές, ενισχυμένο πρόγραμμα αξιολόγησης για υποψήφιους εξετάσεων και βελτιωμένες εκδόσεις των αυθεντικών εγχειριδίων που χρησιμοποιούνται στα μαθήματα .

Ωστόσο, η σημαντικότερη καινοτομία της φετινής χρονιάς είναι η εισαγωγή δωρεάν ατομικών συνεδριών προόδου για όλους τους μαθητές, στα πρότυπα λειτουργίας μεγάλων εκπαιδευτικών οργανισμών και πανεπιστημίων. Με αυτή την επιλογή ο κάθε μαθητής θα έχει τον προσωπικό καθηγητή του με τον οποίον θα μπορεί να συναντιέται εκτός μαθήματος για να συζητήσει για θέματα σχετικά με την πρόοδο του.

Οι εγγραφές και ο σχηματισμός τμημάτων όλων των επιπέδων (αρχαρίων, Β2, C1, C2) έχουν αρχίσει και συνεχίζονται καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Παπαναστασίου 33, 2ος όροφος (Κεντρική Πλατεία) Τηλ. 2410 251920.

Pin It on Pinterest