2410 251920, 6985 748673

Συνεργασία με το Instituto Nebrija-Español

2 Ιούλ. 2024

Η διεύθυνση του Ινστιτούτου Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας, HISPAMUNDO, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Instituto Nebrija-Español του Πανεπιστημίου NEBRIJA της Ισπανίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας του να προσφέρει στο ευρύτερο κοινό μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών εκπαιδευτικών και πολιτιστικών προγραμμάτων.

Το Πανεπιστήμιο Nebrija, με έδρα τη Μαδρίτη, είναι ένας καινοτόμος οργανισμός στις εκπαιδευτικές στρατηγικές που σχετίζονται με την εκμάθηση Ισπανικών ως ξένης γλώσσας και την κατάρτιση καθηγητών Ισπανικών από το 1985. Το Κέντρο Ισπανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Nebrija αποτελείται από ισπανόφωνους καθηγητές, με εμπειρία τόσο στη διδασκαλία όσο στην έρευνα της Ισπανικής γλώσσας. Από το 1994 είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του Instituto Cervantes και από το 2001 λειτουργεί και ως κέντρο επιμόρφωσης εκπαιδευτών.

Η συνεργασία αυτή εγκαινιάζει την έναρξη μιας νέας εποχής για το HISPAMUNDO, καθώς πλέον οι μαθητές του θα μπορούν, εκτός από τα βασικά δια ζώσης προγράμματα εκμάθησης της ισπανικής γλώσσας, στις εγκαταστάσεις του, να απολαμβάνουν και άλλες επιλογές ενισχυτικής σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού του Instituto Nebrija-Español του Πανεπιστημίου NEBRIJA βιώνοντας την απόλυτη εμπειρία.

Σας περιμένουμε όλους!

Pin It on Pinterest