2410 251920, 6985 748673

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 2017:ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

27 Απρ. 2017

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας «HISPAMUNDO» πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το καθιερωμένο εκπαιδευτικό ταξίδι του στην Ισπανία.

Προορισμός για φέτος ήταν η Βαρκελώνη, η πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Οι σπουδαστές και φίλοι του «HISPAMUNDO» απόλαυσαν την μαγεία της Βαρκελώνης γνωρίζοντας από κοντά τον ισπανικό πολιτισμό και τρόπο ζωής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη, μεταξύ άλλων, επισκέφτηκαν τον εμβληματικό καθεδρικό ναό της Sagrada Familia, το Parc Güell, την περιοχή Εnsanche με τα σπίτια της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του Antonio Gaudi, το Pueblo Español, το Ολυμπιακό Στάδιο, το θρυλικό στάδιο Camp Nou της ποδοσφαιρικής ομάδας της Barcelona, το μουσείου του Picasso, το λόφο του Montjuic, το Ενυδρείο και το ιστορικό Barrio Gótico.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ισπανική και καταλανική γαστρονομία και συγκεκριμένα τους χαρακτηριστικούς μεζέδες tapas, την γνωστή paella, τα churros με σοκολάτα, την αυθεντική crema catalana και άλλα πολλά εδέσματα.

Τέλος, το πρόγραμμα του ταξιδιού περιλάμβανε παράσταση flamenco σε ένα από τα καλύτερα tablaos της Ισπανίας, καθώς επίσης και βόλτα με τα τελεφερίκ στον λόφο Montjuic και περιήγηση στα σοκάκια της παλιάς πόλης και την διάσημη Rambla.

Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν και φέτος με τη συμμετοχή τους. Ραντεβού την επόμενη χρονιά!!!

Μόνο εδώ, με το Νο.1…το Ινστιτούτο της πόλης σας!!!

Pin It on Pinterest