2410 251920, 6985 748673

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – HISPAMUNDO

ΙΝSTITUTO ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ!!!

Το HISPAMUNDO ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2006, εδρεύει στην πόλη της Λάρισας και πρόκειται για το πλέον εξειδικευμένο Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού.
Από την πρώτη κιόλας χρονιά της λειτουργίας του έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως το σημείο αναφοράς της Ισπανικής Γλώσσας και ισπανόφωνης κουλτούρας στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας αλλά και της Θεσσαλίας κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι:

Α) ετησίως το προτιμούν εκτός από τους πολίτες της Λάρισας και πολλοί άλλοι που προέρχονται από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας όπως ο Βόλος, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, τα Φάρσαλα, ο Τύρναβος κτλ.
Β) προετοιμάζει το μεγαλύτερο όγκο υποψηφίων από κάθε άλλο κέντρο στο θεσσαλικό διαμέρισμα και
Γ) διαθέτει σταθερά υψηλό ποσοστό επιτυχόντων τόσο στα πτυχία του INSTITUTO CERVANTES όσο και του ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ, προϊόν της σοβαρής και επαγγελματικής δουλειάς που πραγματοποιείται από το έμπειρο διδακτικό προσωπικό του.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι καθηγητές του συνεργάζονται καθημερινά καλλιεργώντας τη φιλοσοφία ότι η επιτυχία βασίζεται όχι μόνο στην άμεση επαφή του μαθητή με ξένους καθηγητές, αλλά στο γενικότερο εκπαιδευτικό υπόβαθρο και την ικανότητά μετάδοσης γνώσεων που έχει ο κάθε καθηγητής ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα και μεθοδολογίες.

Επίσης, ως ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού, εκτός από τις ποικίλες επιλογές εκπαιδευτικών προγραμμάτων, προσφέρει στους μαθητές του και στο κοινό μια ατέλειωτη γκάμα επιμορφωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το όνομά του είναι μια σύνθεση των ισπανικών λέξεων mundo hispano, που σημαίνουν ισπανόφωνος κόσμος. Η επιλογή του συγκεκριμένου ονόματος δεν είναι τυχαία. Eπιδιώκουμε οι σπουδαστές μας να γνωρίζουν ότι τα ισπανικά είναι μια γλώσσα που μιλιέται εκτός από την Ισπανία, σε ένα μεγάλο αριθμό χωρών παγκοσμίως και να διαδίδουμε όλα τα στοιχεία πολιτισμού του ισπανόφωνου κόσμου, εντός και εκτός της αίθουσας.

Μέσω αυτής της ιστοσελίδας μπορείτε να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο της ισπανικής γλώσσας και κουλτούρας και να ενημερωθείτε σχετικά με το Ινστιτούτο, τους καθηγητές, τις υπηρεσίες που προσφέρει στο ευρύτερο κοινό και τις πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που διοργανώνει καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Pin It on Pinterest