Νέα / Ανακοινώσεις

Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ!!!!

Το Ινστιτούτο Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού Λάρισας  "HISPAMUNDO" (έτος ίδρυσης 2006) εδρεύει στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας

και προσφέρει σε τακτική εβδομαδιαία βάση, μια μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δωρεάν πολιτιστικών εκδηλώσεων στους σπουδαστές του και στο κοινό της πόλης. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του, μέγιστης συνολικής χωρητικότητας 75 ατόμων κατά τη διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει κάθε εβδομάδα, μεταξύ άλλων, κύκλους κινηματογράφου, ιστορίας, ταξιδιών, γαστρονομίας, τέχνης και ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες.

Επίσης, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες δανειστικής βιβλιοθήκης διαθέτοντας περισσότερους από 400 διαφορετικούς τίτλους βιβλίων στα Ισπανικά. Η διακόσμηση, το χρώμα, οι εικόνες και η αύρα όλων των  ισπανόφωνων χωρών κυριαρχούν σε όλους τους χώρους, εμπνέουν τον σπουδαστή και τον ταξιδεύουν από την πρώτη στιγμή.

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει αλλά και να κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα κέντρα ισπανικής γλώσσας της χώρας αλλά και το κορυφαίο στη Θεσσαλία. Η άρτια ακαδημαϊκή κατάρτιση, η πολυετής εμπειρία, το ενδιαφέρον για τον σπουδαστή και την πρόοδο του και ο ζήλος που επιδεικνύει σε κάθε μάθημα το διδακτικό προσωπικό του αποτελούν την απόλυτη εγγύηση στον τομέα της διδασκαλίας της ισπανικής γλώσσας.

Επιπλέον, είναι το μοναδικό κέντρο ισπανικής γλώσσας στην Ελλάδα που σχεδιάζει και εκδίδει τα δικά του εγχειρίδια αποκλειστικά για τα εκπαιδευτικά προγράμματα εφήβων και ενηλίκων των επιπέδων Α1,Α2,Β1,Β2, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του έλληνα μαθητή. Τα εκπαιδευτικά δρώμενα αλλά και η πολιτιστική ατζέντα του Ινστιτούτου ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα μέσω της επίσ


HISPAMUNDO © 2020 . All Rights Reserved. Powered by ID